Ommeslag

Ommeslag is een breed georiënteerde praktijk. Voet- en handreflexologie, coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, zelfhelingsmethoden, ontspanning en pedicure.

Als eigenaresse van Ommeslag, ben ik ervan overtuigd dat iedereen ergens goed in is. Kijken naar de mogelijkheden, dat is mijn passie. Ik help je naar jezelf te kijken en naar je passie. Zo creëer je ruimte voor jouw persoonlijke groei. Veel ervaring heb ik met het begeleiden van mensen met een psychische stoornis of een lichamelijke beperking. Door te focussen op de kwaliteiten en mogelijkheden, haal je het beste uit jou.

Doordat ik steeds dezelfde voetaandoeningen zag, ging ik op zoek naar de oorzaken. Hierdoor kwam ik uit bij de HBO-opleiding voetreflexologie. Later volgde ik diverse vakopleidingen als NLP-Practioner en –Master, MIR-methode (www.mirmethode.nl) en Mayr-reinigingskuur.

Bij Biologika Nederland volgde ik verschillende trainingen. Hoe en waarom ziektes ontstaan en de werking van de vijf biologische natuurwetten die de veranderingen in ons lichaam ontcijferen. (www.biologikanederland.nl).

Tijdens de pedicure opleiding volgde ik ook de specialisaties: diabetische en reumatische voetverzorging, nagelbeugel- en anti-druk technieken en orthesestukjes maken. Met al deze bagage durf ik te zeggen dat ik zeer kundig ben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en voetverzorging.

  

Waarom Ommeslag
In 2000 startte ik mijn eigen praktijk. Dit was het begin van veranderingen in mijn leven. De praktijk is vanaf het begin een oase van rust. Het echte keerpunt kwam in 2012 toen de praktijk een eigen naam kreeg: Ommeslag. De naam Ommeslag staat voor dit keerpunt en sluit aan bij mijn passie: mensen inzicht geven in zichzelf en hun passie. Door dit inzicht kun je een andere wending geven aan je leven, een om..slag. Je zet jezelf (me) in het midden en zo ontstond Ommeslag. De tweede ‘m’ is bewust gespiegeld; om te kijken naar jezelf.

Heb je vragen, wil je meer informatie of wil je een afspraak plannen? Neem contact met me op.