Coaching

Ervaar je stress? Heb je last van mentale of fysieke belemmeringen? Worstel je met veranderingen of zoek je balans? Je houdt veel ballen in de lucht en vraagt je af: wie ben ik en wat wil ik?!

Ontwikkeling
Door middel van coaching help ik je met je persoonlijke ontwikkeling, zodat je de regie weer in eigen hand neemt. Je krijgt inzicht in jouw kracht, kwaliteiten, drijfveren en eventuele valkuilen en leert hiermee omgaan. Je stelt doelen en ik geef je handvatten om deze te bereiken. Je bouwt aan je eigen ontwikkeling in jouw tempo en hebt het heft in eigen handen.

  

Persoonlijk
Persoonlijk, staat bij mij hoog in het vaandel. Met de combinatie van therapieën kan ik je, als betrokken en ervaren coach, op veel gebieden verder helpen op jouw levenspad. Het coachingstraject is altijd afgestemd op jouw wensen, zodat jij jezelf kunt zijn in de meest pure vorm.

Voordat we starten met een coachingstraject, maken we eerst kennis onder het genot van koffie of thee. Er moet tenslotte wel een ‘klik’ zijn. Wil je meer informatie over coaching of een afspraak plannen?

Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.