Ontspanningsmassage

Heeft u last van pijnlijke of vermoeide voeten? Of wilt u gewoon eens lekker totaal ontspannen? Kies dan voor een voetontspanningsmassage. Deze massagevorm is al duizenden jaren oud en is een weldaad voor uw hele lichaam.

Hoe werkt het?
Door het masseren van uw voet en onderbeen stimuleer ik de bloedsomloop tot in de kleinste haarvaatjes en zenuweinden. De massage bevordert ook de afvoer van afvalstoffen, die zich vaak onderhuids ophopen tussen de voetgewrichtjes. Dit vermindert eventuele stijfheid.

Tijdens de massage stimuleer ik ook reflexzones en meridianen. Meridianen zijn energiebanen die door het hele lichaam lopen en in verbinding staan met organen en weefsels. Soms zijn die energiebanen geblokkeerd, bijvoorbeeld door stress of pijn. Door de massage gaat de energie weer vrij stromen.

Massagekaars
U kunt ook kiezen voor een massage met massagekaars. Deze kaars is gemaakt van honderd procent natuurlijke sojawas, zuiverende oliƫn en vitamine E. De massagekaars ruikt heel lekker en heeft een laag smeltpunt. Zodra de was gesmolten is, breng ik die aan op de huid van uw voeten. De was voelt aangenaam warm aan en maakt uw huid soepel en zacht. Door het gebruik van deze speciale kaars wordt de massage een extra intense beleving.

Kosten
De kosten voor deze behandelingen vindt u in de tarievenlijst.